LoginOnline

Vi har 41 besökare och 1 medlem online
Hur fungerar det?

Att vara medlem i Freecycle Göteborg är gratis. Det enda som krävs för att bli medlem i Freecycle Göteborg är att du registrerar ett konto här på hemsidan. När du är medlem i Freecycle Göteborg får du möjlighet att lägga ut annonser i annonsdelen och kan delta i diskussioner i forumet.

När du loggar in blir  en meny tillgänglig för dig. Den är endast för medlemmarna i Freecycle Göteborg. I denna meny finns alternativ för att skapa och söka på annonser.

Utöver tillgången till annonsdelen och diskussionsforumet innebär medlemskapet att du får information om de träffar som anordnas fyra gånger per år. Träffarna är till för att ge möjlighet att ge bort saker som kan vara svåra att ge via internet, exempelvis kläder. Dessutom är det ett trevligt tillfälle att umgås och träffa andra som är intresserade av hur vår konsumtion påverkar miljön.

Kostnaden för att driva hemsidan, domännamn och hosting, finansieras via donationer. Blir det något överskott när året är slut kommer detta att doneras till något miljö/fattigdomsbekämpande ändamål. Vilket det blir meddelas här på hemsidan.