LoginOnline

Vi har 21 besökare och 1 medlem online
Donera

Freecycle Göteborg är helt beroende av medlemmarnas vilja att donera för att finnas kvar. Alla donationer används endast till löpande kostnader så som webbhotell, domänregistrering och dylikt. Allt arbete både med träffarna och hemsidan är helt ideellt.

Donationer hanteras av Payson AB. På grund av att Payson hanterar betalningarna sker det över en krypterad länk vilket garanterar en hög säkerhet. Dessutom hanterar ingen från Freecycle Göteborg dina kontodetaljer. Är du mer intresserad av att läsa om Payson kan du göra det här.

Det är möjligt att donera valfritt belopp, dock är det minsta beloppet som är tillåtet av Payson 10 kr. Det som kan vara bra att veta är att Payson tar en fast avgift på 3 kr plus 3% av beloppet. På 10 kr blir detta 3,30 kr vilket ger att donationen defacto är 6,70 kr. På hundra kronor blir det 6 kr i avgift och defacto donationen blir därför 94 kr.

De betalningsalternativ som det går att donera via Visa/Mastercard men även genom Nordeas, SEBs, Handelsbankens och Swedbanks internettjänster.


Uppgifter
Är du inloggad fylls dina uppgifter i automatiskt.
Förnamn:

Efternamn:

Email:

Summa: